Ondanks uitzonderlijk goede ontvangst, scoort de nieuwe Marvel Studios-serie niet goed

Ondanks uitzonderlijk goede ontvangst, scoort de nieuwe Marvel Studios-serie niet goed

Ms. Marvel trekt niet zoveel kijkers.

Bij release bleek de nieuwe serie Ms. Marvel van Marvel Studios voor Disney+ een van de best ontvangen series. Maar Ms. Marvel lijkt geen groot succes te zijn bij abonnees.

De serie Ms. Marvel scoort namelijk de slechtste kijkcijfers van een MCU-serie tot nu toe. De eerste twee afleveringen van Ms. Marvel zijn nu op Disney+ te zien. En de serie doet het goed bij critici, met een score van 95 procent op Rotten Tomatoes. Daarmee is het de best ontvangen MCU-serie tot nu toe, maar het live-action debuut van Kamala Khan lijkt niet zo succesvol te zijn bij de kijker.

Ms. Marvel-kijkcijfers
Samba TV meldt op basis van zijn eigen data dat Ms. Marvel slechts door 775.000 Amerikaanse kijkers bekeken werd in de eerste vijf dagen.

Wel was de première een grote hit bij Gen Z-kijkers, die tussen de 20-24 zijn en "de best bekeken MCU-serie met een heel divers publiek, met zwarte, hispanic en aziatische huishoudens die veel keken."

Ter vergelijking zetten we hieronder de kijkcijfers van de MCU-shows die tot nu toe verschenen op een rij, dus van de eerste aflevering de kijkcijfers in de eerste vijf dagen.

WandaVision: 1,6 miljoen
The Falcon and the Winter Soldier: 1,8 miljoen
Loki: 2,5 miljoen
Hawkeye: 1,5 miljoen
Moon Knight: 1,8 miljoen

NieuwsFilm

meest populair