Dit zijn de 'Avatar: The Last Airbender'-films die je kan verwachten én hun verhalen

Dit zijn de 'Avatar: The Last Airbender'-films die je kan verwachten én hun verhalen

Avatar: The Last Airbender krijgt al opmerkelijk veel details.

We weten nu wanneer we ongeveer de drie aankomende animatiefilms die zich afspelen in het universum van Avatar: The Last Airbender kunnen verwachten.

Nickelodeon Animation kondigde recent aan dat er een trilogie aan Avatar: The Last Airbender-films aan zit te komen. En nu horen we wanneer de films ongeveer uit zouden moeten komen. Het blijkt dat we niet eens zo gek lang meer hoeven te wachten en de release plaats moet vinden in 2024, 2025 en 2026.

Avatar: The Last Airbender-films
De eerste van de drie Avatar: The Last Airbender-films zou zich focussen op Avatar Kyoshi. Naar haar werd redelijk vaak verwezen in de Avatar: The Last Airbender-series, maar ze leefde lang voor het begin van de televisieserie. Dat betekent dat dit een prequel wordt.

De tweede film zou zich afspelen rond Zuko, de jonge prins van de antagonistische Vuurnatie, die een hoofdpersoon was in de oorspronkelijke serie. Hij was in eerste instantie een vijand, maar werd langzaamaan een van de belangrijkste helden en een fanfavoriet karakter.

Dan is er nog een derde film, die zich af zou spelen in het tijdperk van Korra, de hoofdpersoon van vervolgserie The Legend of Korra. We weten niet of Korra ook de hoofdpersoon wordt, maar de suggestie is dat deze drie films verschillende momenten in het Avatar: The Last Airbender-universum moeten tonen en de derde zich daarmee het 'verst' in de toekomst moet afspelen.

NieuwsFilm

meest populair