Disney+ voegde 13 films nieuw toe deze week: dit zijn ze

Disney+ voegde 13 films nieuw toe deze week: dit zijn ze

Disney+ maakt er een feest van.

Het was een behoorlijk drukke week met nieuwe films op Disney+. We zetten ze allemaal voor je op een rij!

A Midsummer Night's Dream (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Hoffman | Cast: Kevin Kline, Michelle Pfeiffer, Rupert Everett, Stanley Tucci
Demetrius en Lysander willen allebei Hermia maar zij heeft alleen oog voor Lysander. Het slechte nieuws is dat Hermia's vader Demetrius wil als schoonzoon.

A time to kill (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Schumacher | Cast: Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Kevin Spacey
In het Zuiden van Amerika schiet een zwarte man de verkrachters van zijn dochter dood. Tijdens de rechtzaak merken zijn jonge fanatieke advocaten hoe diepgeworteld het rascisme nog is.

In Search of Derrick Thomas (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Lavine |
Als puber kwam Thomas in aanraking met de wet, maar de rechter gaf hem echter een tweede kans. Hij veranderde zijn leven, werd een ster op het veld en trok de aandacht van de Universiteit van Alabama, waar hij zichzelf vestigde als misschien wel de grootste passrusher in de geschiedenis van het universiteitsvoetbal.

Lolo (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julie Delpy | Cast: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste, Karin Viard
Violette, een 40-jarige workaholic met een carrière in de mode-industrie wordt verliefd op een provinciale computergek, Jean-Rene.

Meet the Spartans (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Cast: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo
Komedie van de schrijvers van onder andere Scary Movie en Epic Movie, waarin dit keer onder meer de spektakelfilm 300 op de hak wordt genomen.

Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco | Releasedatum: 17 juni
Peter Parker leidt een onopvallend studentenleventje in New York. Hij is verliefd op de mooie Mary Jane Watson, maar als onpopulaire jongen maakt hij geen schijn van kans. Als hij tijdens een excursie wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin, ontdekt Peter hij dat hij buitengewone krachten heeft gekregen.

Spider-Man 2 (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina | Releasedatum: 17 juni
Peter Parker besluit colleges te volgen aan de New Yorkse Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk in Doctor Octopus is veranderd.

Spider-Man 3 (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church | Releasedatum: 17 juni
Het is Peter Parker (Tobey Maguire) eindelijk gelukt om balans te vinden tussen zijn liefde voor MJ (Kirsten Dunst) en zijn krachten als superheld. Maar ineens gebeuren er rare dingen. Als zijn pak verkleurt in zwart en zijn krachten versterkt worden verandert Peter ook. De donkere kant van zijn persoonlijkheid komt naar boven. Onder invloed van het pak raakt Peter overmoedig en verwaarloost de mensen die het meest om hem geven. Heen en weer geslingerd tussen goed en kwaad moet hij het opnemen tegen zijn meest gevreesde schurken Sandman en Venom die hun krachten bundelen tegen Peter en iedereen van wie hij houdt....

The Amazing Spider-Man (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Webb | Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary | Releasedatum: 17 juni
The Amazing Spider-Man is het verhaal van Peter Parker, die bij zijn oom en tante woont. Zijn ouders verdwenen namelijk spoorloos toen hij nog een kind was. Nu is hij een tiener en gaat hij naar de middelbare school, waar hij Gwen Stacy ontmoet. Al snel worden de twee verliefd op elkaar, maar dat gaat niet helemaal zonder problemen. Zijn zoektocht naar de ware toedracht van de verdwijning van zijn ouders leidt hem naar Oscorp en het laboratorium van Dr. Curt Connors. Dit was een collega van Peters vader, maar ook hij heeft een geheim te verbergen. Net als Peter, die ook Spider-Man is, heeft Connors ook een alter ego: The Lizard. Terwijl de strijd tussen die twee losbarst, moet Peter keuzes maken die zijn leven veranderen en zijn lot als held vormen.

The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Webb | Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan | Releasedatum: 17 juni
Spider-Man (Andrew Garfield) krijgt het druk in deze film. Hij leidt zijn gewone leventje als Peter Parker, samen met zijn grote liefde Gwen Stacy (Emma Stone). Maar er is natuurlijk ook nog zijn buitengewone leven als gekostumeerde held Spider-Man. In dat kostuum probeert hij New York te beschermen. Maar als zich een nieuwe, machtigere slechterik de vorm van Electro (Jamie Foxx) aandient, moet hij bij zichzelf op zoek naar kracht. Ook keert zijn oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) onverwacht terug. Dat is het moment waarop Peter zich realiseert dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
Geen synopsis beschikbaar.Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Holland), die zijn sensationele debuut beleefde in Captain America: Civil War leert in Spider-Man: Homecoming om te gaan met zijn nieuwgevonden identiteit als webslingende superheld. Enthousiast door zijn ervaring met de Avengers, keert Peter terug naar huis, waar hij met zijn tante May (Marisa Tomei) woont, en onder het waakzame oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Downey Jr.) door het leven gaat. Peter probeert weer in zijn normale dagelijkse routine terug te komen, maar wordt afgeleid van de gedachte dat hij zichzelf moet bewijzen als meer dan alleen de vriendelijke Spider-Man. Als de nieuwe superschurk Vulture (Keaton) zijn opwachting maakt, komt alles waar Peter aan hecht in gevaar.

The Girl Next Door (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gregory Wilson | Cast: William Atherton, Blythe Auffarth, Blanche Baker, Kevin Chamberlin
Gebaseerd op de gelijknamige roman van J. Ketchum, volgt 'The Girl Next Door' het opmerkelijke verhaal uit de jaren vijftig, waar een jong tienermeisje samen met haar zusje weerzinwekkende martelingen en misbruiken ondergaat, onder de voogd van haar toegewezen tante.

This boy's life (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Caton-Jones | Cast: Robert De Niro, Ellen Barkin, Leonardo DiCaprio, Jonah Blechman
Tobias Wolff reist met zijn moeder Caroline door het land. Als het ze ergens niet bevalt, laten ze hun spullen achter en beginnen ze elders opnieuw. Dan ontmoet Caroline de marinier Dwight met wie ze een relatie krijgt. Ze verhuizen naar de basis en vanaf dat moment verandert het leven van Tobias omdat Dwight hem een harde opvoeding probeert te geven.

NieuwsFilm

meest populair