3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Still Alice (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Glatzer en Wash Westmoreland | Cast: Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, e.a.
Alice Howland is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze is gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Wanneer ze woorden begint te vergeten, begint ze zich zorgen te maken. Later wordt de ziekte van Alzheimer bij haar vastgesteld. Deze diagnose zet haar leven volledig op z'n kop. De band met haar familie komt onder druk te staan, evenals haar carrière.

The Batman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a.
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar geleden met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a.
De beroemde, aan drank verslaafde countryster Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally. Hij is zelfs zo onder de indruk van haar, dat hij haar meevraagt op tour. Door deze kans, die Ally in eerste instantie aarzelend aangrijpt, groeit zij al snel uit tot een ware sensatie. En hoewel hun opbloeiende liefde hen beiden kracht geeft, is de dovende ster van Maine eigenlijk niet meer te redden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair