3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The BFG (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Ruby Barnhill, Mark Rylance, Jemaine Clement, e.a.
Het weesmeisje Sophie betrapt op een avond de Grote Vriendelijke Reus, die haar meeneemt naar zijn thuisland. Daar wonen nog veel meer reuzen, maar deze zijn allemaal gemeen en voeden zich met kinderen. Om Sophie terug te kunnen brengen naar de mensenwereld, moeten de twee buitenbeentjes samenwerken en de strijd aangaan met de andere reuzen.

Rabat (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Victor D. Ponten en Jim Taihuttu | Cast: Nasrdin Dchar, Achmed Akkabi, Marwan Kenzari, e.a.
Nadir moet van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader afleveren bij een vriend in Rabat. Hij besluit zijn twee beste vrienden, Abdel en Zakaria, mee te vragen. Samen maken ze de roadtrip van hun leven van Amsterdam naar Marokko. Onderweg ontmoeten ze niet alleen een leuke lifster, maar ontstaan ook de nodige problemen.

Pan (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, e.a.
De weesjongen Peter wordt op een nacht door piraten ontvoerd en meegenomen naar Neverland, een magische wereld waar de gemene Blackbeard met de scepter zwaait. Al snel leert Peter dat hij de uitverkorene is om hem te verslaan en Neverland te bevrijden. Dat doet hij samen met krijger Tiger Lily en zijn nieuwe, avontuurlijke vriend James Hook.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair