De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Hustle (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremiah Zagar | Cast: Adam Sandler, Juancho Hernangómez, Queen Latifah, e.a.
Stanely Sugarman is een basketbalscout met weinig succes. Hij is bijna altijd van huis. In een ultieme poging zichzelf te bewijzen, besluit hij de potentiële superspeler Bo Cruz uit Spanje te gaan coachen. Sugarman hoopt het jonge talent binnen anderhalve maand zodanig op niveau te krijgen dat hij mee kan spelen in de Amerikaanse basketbalcompetitie.

Trees of Peace (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alanna Brown | Cast: Elaine Umuhire, Charmaine Bingwa, Ella Cannon, e.a.
Rwanda, 1994. Vier vrouwen met totaal verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen - genaamd Annick, Jeanette, Peyton en Mutesi - vormen een onbreekbare band terwijl ze zich tijdens de volkerenmoord verschuilen in een kelder. De uren veranderen in dagen en de dagen in weken. Ze moeten zowel fysiek als mentaal op elkaar leunen om levend aan deze verschrikking te ontsnappen.

Misha and the Wolves (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Hobkinson
Misha Defonseca ontsnapte als jong meisje aan de Holocaust en leefde tussen de wolven om uit de handen van de nazi's te kunnen blijven. Haar memoires werden in de jaren negentig een ware bestseller. Maar klopt haar verhaal ook? Een buitengewoon verhaal roept sympathie op, maar vereist ook een kritische blik. Filmmaker Sam Hobkinson ging op onderzoek en wierp het verhaal van Defonseca tegen het licht in deze documentaire.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair