3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Borat Subsequent Moviefilm (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Woliner | Cast: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova, Tom Hanks, e.a.
Borat, een controversiële tv-reporter uit Kazachstan, reist opnieuw af naar de Verenigde Staten om daar een bijzonder cadeau te overhandigen aan de Republikeinse vicepresident Mike Pence: zijn tienerdochter. Het coronavirus lijkt echter roet in het eten te gooien en bemoeilijkt zijn missie.

TIME IS UP (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elisa Amoruso | Cast: Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Sebastiano Pigazzi, e.a.
Vivien en Roy zijn twee jonge mensen totaal verschillende persoonlijkheden. Vivien is een slimme studente natuurkunde en Roy wordt gekweld door jeugdtrauma's. Door een ongeluk worden de twee gedwongen halt te houden en langzaam hun ieder leven op te bouwen, om eindelijk in het heden te gaan leven dat mogelijk opwindender zal blijken dan ze vooraf hadden kunnen bedenken.

Deep Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrian Lyne | Cast: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, e.a.
Het huwelijk Vic en Melinda is behoorlijk liefdeloos. Om een vervelende scheiding te voorkomen, vooral in het belang van hun dochtertje Trixie, hebben de twee de afspraak gemaakt dat Melinda zoveel affaires mag hebben als zij wenst. Wanneer een van haar minnaars dood wordt aangetroffen, begint Melinda haar man al snel te verdenken. De twee belanden in een psychologisch spel waarin ze steeds verder verstikt raken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair