De grootste zorg van Taika Waititi bij zijn 'Star Wars'-film

De grootste zorg van Taika Waititi bij zijn 'Star Wars'-film

De film moet wel aanvoelen als een Star Wars-film.

Aan de lopende band verschijnen er op Disney+ series in het Star Wars-universum. Fans die juist wachten op een nieuwe film, zullen nog wel even in de wachtstand moeten blijven staan. De eerstvolgende film staat gepland voor eind 2023.

Oorspronkelijk moest Star Wars: Rogue Squadron van regisseur Patty Jenkins eind dat jaar verschijnen, maar recent werd duidelijk dat Lucasfilm voorrang geeft aan de Star Wars-film van Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi.

Een echte Star Wars-film
In een nieuw interview sprak Waititi over wat we van zijn film kunnen verwachten en wat de status is van het project.

"Dat moeten we nog gaan zien. Ik weet het niet. Ik ben nog aan het schrijven. Ik ben nog steeds bezig met het bedenken van de ideeën en het uitwerken van het verhaal," zei de regisseur. "Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat het aanvoelt als een Star Wars-film."

"Omdat ik zou kunnen zeggen: 'Oh ja, we gaan gewoon iets herkenbaars schrijven dat in de ruimte plaatsvindt en dan plakken we er Star Wars op'. Maar het zou geen Star Wars-film zijn zonder bepaalde elementen en een bepaalde invalshoek," vervolgde Waititi. "Dus ik moet er voor zorgen dat het die richting op blijft gaan."

Aangezien we ondertussen midden 2022 leven en er nog geen cast bekend is voor welke Star Wars-film dan ook, lijkt de verschijningsdatum van 22 december 2023 onhaalbaar voor een volgende film in "a galaxy far, far away".

NieuwsFilm

meest populair