Epische nieuwe Marvel-film 'Thunderbolts' vindt regisseur!

Epische nieuwe Marvel-film 'Thunderbolts' vindt regisseur!

Verwacht wordt dat personages als Abomination, Baron Zemo, US Agent en Taskmaster hun opwachting zullen maken in de team-up film.

Jake Schreier (Paper Towns, Robot & Frank, Dave) is door Marvel Studios ingehuurd voor de regie van de epische nieuwe film Thunderbolts, die momenteel wordt ontwikkeld.

Black Widow-scenarist Eric Pearson werkt momenteel hard aan het script, dat het verhaal moet vertellen van een groep superschurken die gevaarlijke missies uitvoert voor de Amerikaanse overheid.

Marvels Suicide Squad
Het is nog onduidelijk welke MCU-schurken onderdeel moeten uitmaken van de Thunderbolts, maar Marvel Studios zou al contact hebben gehad met verschillende acteurs die al onderdeel uitmaken van het MCU. Hen is geadviseerd om hun agenda leeg te houden in de zomer van 2023, wanneer de opnames naar verwachting zullen beginnen.

De Thunderbolts worden ook wel de Suicide Squad van het MCU genoemd. Wij vermoeden dat personages als Abomination, Baron Zemo, US Agent en Taskmaster, die we allen eerder zagen, hun opwachting zullen maken. Mogelijk maakt zelfs Red Hulk zijn intrede in het MCU...

Thunderbolts wordt geproduceerd door Marvel Studios-hoofd Kevin Feige.

NieuwsFilm

meest populair