Ex-man Britney Spears zorgt voor drama op haar nieuwe huwelijk

Ex-man Britney Spears zorgt voor drama op haar nieuwe huwelijk

Haar oud geliefde komt roet in het eten gooien.

Het is al een lange tijd bekend dat Britney Spears een relatie heeft met Sam Asghari. De twee kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden en hebben elkaar gisteren dan ook het jawoord gegeven, al liep dit iets anders dan verwacht...

De twee bekendheden besloten voor een intieme ceremonie in Los Angeles te gaan en dus was maar een klein groepje mensen uitgenodigd. Hier zaten enkele bekende vriendinnen van de zangeres bij, zoals o.a. Madonna, Drew Barrymore en Paris Hilton. Maar ook haar ex-man dook op.

Uitnodiging
Het gaat hier om Jason Alexander, de man met wie Spears ooit 55 uur getrouwd was. Hij wist waar de ceremonie plaatsvond en wilde er een stokje voor steken. Alexander, een oude jeugdvriend van Spears, werd echter tegengehouden door de beveiliging.

Hij probeerde nog te komen met een smoesje, door te zeggen dat de zangeres hem had uitgenodigd, maar daar trapten haar bodyguards niet in. Hij zei dat hij er 'alles aan zou doen om het huwelijk te voorkomen', dus besloten ze maar de politie te bellen. De advocaat van Spears heeft al laten weten dan ze een aanklacht gaan indienen.

Geluk
Gelukkig verliep de trouwerij verder goed. Spears droeg een jurk van Donatella Versace en liep op de klanken van I Can't Help Falling in Love van Elvis Presley richting Asghari. Het stel is al ruim vijf jaar samen, maar door de curatele die in november 2021 werd beëindigd konden ze eerder niet trouwen. Haar vader, Jamie Spears, zat dat in de weg, vertelde de zangeres tijdens een zitting over de curatele.

Asghari en Spears ontmoetten elkaar tijdens de opnames van de clip bij Spears' nummer Slumber Party. Asghari vroeg de zangeres in september van 2021 ten huwelijk, enkele maanden voor de beëindiging van de jarenlange curatele.

NieuwsFilm

meest populair