Deze 2 absolute topfilms worden erg sterk bekeken op Netflix

Deze 2 absolute topfilms worden erg sterk bekeken op Netflix

Grote films in Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 heeft weer een aantal nieuwe films in de lijst staan. Dit keer komen er twee nieuwe films een kijkje nemen. Het zijn twee echte topfilms die je eigenlijk wel gezien moet hebben.

De eerste is de dramathriller The Constant Gardener van regisseur Fernando Meirelles en met namen als Ralph Fiennes, Rachel Weisz, Danny Huston, Bill Nighy en Pete Postlethwaite. De film komt binnen op de negende plaats. Je vindt de film hier op Netflix.

In de film wordt in een afgelegen deel van Noord-Kenia het gruwelijke verminkte lijk gevonden van de jonge Britse Tessa Quayle (Weisz). Haar reisgenoot, een lokale arts, is nergens te bekennen, en al snel wordt er gepraat over een crime passionel. Tessa's echtgenoot Justin Quayle (Fiennes), een timide en onambitieuze diplomaat, gelooft niet dat zijn vrouw overspel pleegde en besluit alles op alles te zetten om de waarheid achter de moord op zijn vrouw te achterhalen.


Moneyball op #5 in Netflix Top 10
Op de vijfde plaats komt Moneyball binnen, een biopic van regisseur Bennett Miller en met namen als Brad Pitt, Chris Pratt, Philip Seymour Hoffman, Jonah Hill en Robin Wright Penn.

In Moneyball ontmoeten we baseball-manager Billy Beane van Oakland A's. De man bracht zijn team samen enkel op basis van computeranalyses. Bekijk de film hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair