'Schaars gekleed schoolmeisje' Nicole Kidman reageert op kritiek geseksualiseerde foto

'Schaars gekleed schoolmeisje' Nicole Kidman reageert op kritiek geseksualiseerde foto

De actrice is er zelf trots op.

De 54-jarige Nicole Kidman is al decennia lang een van de bekendste gezichten in Hollywood. De actrice brak al een hele lang tijd geleden door, maar ze scoort nog steeds de ene na de andere grote rol. Niet zo heel gek dus dat ze nog vaak genoeg op de voorkant van een tijdschrift pronkt, maar deze worden niet allemaal even goed onthaald...

Kidman, die recentelijk nog te zien was in The Northman, stond enkele maanden geleden op de cover van Vanity Fair, maar de nodige mensen vonden haar foto niet echt gepast. De actrice is namelijk te zien in een klein topje waardoor haar buik te zien is. Ook heeft ze een minirokje aan, waardoor sommige mensen klagen, aangezien Kidman 'onnodig geseksualiseerd' wordt.

Reactie
De met een Oscar bekroonde actrice reageert nu zelf op alle kritiek: "Toen ik me klaar moest maken voor de fotosessie zag ik een hele andere outfit dan degene die ik eigenlijk zou gaan dragen. Het ging om de kleding van Miu Miu, die ik op de cover van Fanity Fair aanheb".

"Ik zei dan ook meteen: 'Nee, nee, ik vind deze veel beter! Mag ik die niet aandoen?' Styliste Katie Grande vroeg toen: 'Zou je dat willen dragen?'. Mijn antwoord was als volgt: 'Of ik dat wil dragen? Ik smeek je er zelfs om, laat me alsjeblieft die outfit aandoen!'"

Het was dus Kidmans eigen keuze om zo gekleed te zijn voor de photoshoot. Oordeel zelf of je de foto 'te ver' vindt gaan hieronder.



NieuwsFilm

meest populair