Onbegrip voor Nicole Kidman die poseert als schaars gekleed schoolmeisje

Onbegrip voor Nicole Kidman die poseert als schaars gekleed schoolmeisje

Het internet heeft weer iets gevonden om over te zeuren.

Nicole Kidman staat op de cover van de nieuwste editie van Vanity Fair, maar haar foto zorgt nogal voor verdeeldheid onder haar fans. Vooral haar outfit ligt onder vuur.

Op de cover poseert Kidman namelijk in een spannend schoolmeisjespakje. Ze draagt een korte rok en een topje. Haar buik is goed zichtbaar.

Hoewel de Being the Ricardos-actrice straalt, hebben haar fans het nodige commentaar op het concept. Zij snappen er niets van dat Kidman, als gerespecteerd en volwassen Hollywoodster, op dusdanige wijze op de foto is gezet.



"Wie dacht dat het een goed idee was om deze hardwerkende, mooie actrice anno 2022 af te beelden als schaars gekleed schoolmeisje?", luidt een van de reacties op de coverfoto.

"Ik snap werkelijk niets van deze look. Wat bizar zeg", schrijft een stomverbaasd iemand. Een ander reageert cynisch: "Is deze cover onderdeel van het Metaverse, omdat hij er zo nep uitziet?"

Toch lijken al deze commentaren overdreven. Kidman zal immers ongetwijfeld zelf haar goedkeuring hebben verleend aan het plan voor de shoot. Daarnaast is het een schitterende foto en heeft ze een jaloersmakend strak lichaam - inderdaad het resultaat van hard werken.

NieuwsFilm

meest populair