De nieuwe Thanos van het Marvel-universum gaat nog vaak terugkeren

De nieuwe Thanos van het Marvel-universum gaat nog vaak terugkeren

Kang the Conquerer gaat niet zomaar dood.

Marvel Studios kondigde al best een tijd geleden zijn projecten voor Phase Four aan. Fans wisten niet hoe het bedrijf de voorgaande twintig films kon overtreffen. Ook wisten fans niet wie de grote antagonist na Thanos zou worden.

Inmiddels is daar wel enige duidelijkheid over. Acteur Jonathan Majors blijkt de rol van Kang the Conquerer te spelen. Eerst in de serie Loki, waarin hij te zien was als variant He Who Remains. Op een later moment is Jonathan Majors terug, voor de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Kang the Conquerer
Tijdens een interview vertelde regisseur Kate Herron dat acteur Majors een buitengewone toekomst voor de boeg heeft als voornaamste schurk in het MCU.

"Het was geweldig om met hem te werken. Hij is een geweldige acteur en eerlijk gezegd voelde het allemaal een beetje alsof we een toneelstuk opnamen. Wat echt leuk was en dat was ook wel het ding. Het was een privilege om een ongelofelijke acteur dit personage te zien spelen en vinden," aldus Herron.

"En als ik kijk naar het belang van Kang in het MCU, dan denk ik dat de rol gespeeld wordt op een manier waarop men niet zonder hem kan."

Kang the Conquerer wordt de grote vijand in het MCU in de toekomst, die dieper duikt in het multiversum

NieuwsFilm

meest populair