Kate Moss is er opnieuw voor Johnny Depp en feesten samen bij dit grote event

Kate Moss is er opnieuw voor Johnny Depp en feesten samen bij dit grote event

Het topmodel hielp haar ex behoorlijk i.v.m. zijn rechtszaak tegen Amber Heard.

Johnny Depp zal in zijn nopjes zijn. Na bijna twee maanden won de acteur zijn rechtszaak tegen Amber Heard. De actrice liet weten misbruikt en mishandeld te zijn door haar ex, maar volgens de acteur klopt hier helemaal niks van. Ook Kate Moss staat duidelijk achter Depp.

De twee bekendheden hadden vroeger een relatie, maar toch zou Moss eigenlijk niet komen opdagen als getuige. Uiteindelijk werd ze toch bij de rechtszaak betrokken, toen Heard zei dat Depp 'eveneens' Moss geslagen zou hebben.

Leugen
Niks bleek minder waar. Het wereldberoemde model liet weten dat ze altijd een goede band en relatie met The Pirates of the Caribbean-acteur heeft gehad, en dat wordt nu wel weer opnieuw duidelijk.

Depp gaf namelijk recentelijk een optreden in Londen, aangezien de acteur ook geweldig gitaar kan spelen. Hij deed dit samen met rocklegende Jeff Beck, dus dat was wel de moeite waard. De acteur nodigde ook Moss uit, die zijn uitnodiging accepteerde.

Gesprek
Moss (eveneens bekend van de sterk onthaalde film McQueen) was er voor het concert en had zelfs een gesprek met Depp. De twee waren van 1994 t/m 1998 samen en hebben dus nog steeds een goede relatie.

Andere bekende exen van Depp, zoals o.a. Winona Ryder (Stranger Things) en Vanessa Paradis (La Fille sur le Pont), lieten zelf ook al eerder weten dat de acteur nooit agressief was geweest, dus het is mooi om te zien dat Depp aan het langste eind trok.

NieuwsFilm

meest populair