Deze schokkende films zijn sterk bekeken op Netflix

Deze schokkende films zijn sterk bekeken op Netflix

Zowel Halloween als Mandy in Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is weer aangevuld met twee opvallende films die nieuw staan op de streamingdienst. Dit keer zijn het twee horrorfilms die alweer even succesvol waren.

De eerste is Mandy uit 2018 met vooral Nicolas Cage. De soort van wraakhorrorthriller van regisseur Panos Cosmatos staat nu op #8 in de toplijst van Netflix en werd zeer redelijk ontvangen onder de critici en publiek. Zo kreeg de film een mooie 4,5 ster in de FT-recensie.

In Mandy word je meegenomen naar een bebost gebied in 1983. Je ontmoet Red Miller, een aan lager wal geraakte man die de jacht opent op een religieuze sekte die de liefde van zijn leven heeft omgebracht. De film werd eerder omschreven als een surrealistisch verhaal, vol met heavy metal, bijlen en demonische bikers.


De tweede nieuwkomer is de slasherfilm Halloween van David Gordon Green en met uiteraard scream queen Jamie Lee Curtis in de hoofdrol.

In Halloween, een direct vervolg op het origineel, keert Laurie Strode terug om het nog eenmaal op te nemen tegen Michael Myers, de gemaskerde figuur die haar vier decennia geleden bijna vermoordde. Maar wat ze niet weet, is dat Michael er ook helemaal klaar voor is.


Mandy kijk je hier op Netflix en Halloween vind je hier op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair