Trailer voor 'Avatar 2' is compleet grijsgedraaid

Trailer voor 'Avatar 2' is compleet grijsgedraaid

Eerste beelden Avatar: The Way of Water scoren goed.

De eerste trailers voor een nieuwe grote blockbuster lijken af en toe net zoveel bekijks te krijgen als de release in de wereldwijde bioscoopzalen. De trailers worden namelijk vele miljoenen keer bekeken in de eerste 24 uur na de online verschijning.

De langverwachte teaser trailer voor Avatar: The Way of Water was een succes voor James Cameron en 20th Century Studios. De beelden zijn meer dan 148 miljoen keer bekeken in de eerste 24 uur nadat de trailer online verscheen.

Het publiek dat naar de bioscoop ging om Doctor Strange in the Multiverse of Madness te zien, kreeg de trailer al wat eerder op het witte doek te zien.

148,6 miljoen views in 24 uur
Volgens The Hollywood Reporter werd de trailer voor Avatar: The Way of Water in de eerste 24 uur in totaal 148,6 miljoen keer bekeken, waarvan 23 miljoen keer in China.

Dat is bijvoorbeeld meer de trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker. De trailer voor Spider-Man: No Way Home boekte verleden jaar een record, met 355,5 miljoen views in de eerste 24 uur. De top vijf bestaat verder uit: Avengers: Endgame - trailer 1 (289 miljoen), Avengers: Endgame - trailer 2 (268 miljoen), The Lord of the Rings: The Rings of Power (serie) - teaser trailer (257 miljoen) en Avengers: Infinity War - trailer 1 (230 miljoen).



NieuwsFilm

meest populair