Paris Hilton: "Ik ben geen dom blondje en sociale media is slecht"

Paris Hilton: "Ik ben geen dom blondje en sociale media is slecht"

De actrice vindt het vooral gevaarlijk voor jonge kinderen.

Paris Hilton, o.a. bekend van House of Wax, is geen fan van sociale media. De 41-jarige societyster is namelijk van mening dat het vooral erg schadelijk is voor kinderen.

Tijdens een recent interview laat Hilton zich erover uit: "Het kan echt slecht zijn. Ik bedoel, als je 12, 13 bent, en je ziet de hele tijd nepfoto's langs komen waarin iedereen filters gebruikt dan kan dat toch niet goed zijn? Ik bedoel, ik denk dat het niet goed is om daar op zo'n jonge leeftijd mee geconfronteerd te worden".

Ervaring
Hilton brak zelf ook al op een jonge leeftijd door, voornamelijk door de serie The Simple Life, al dachten de nodige kijkers dat Hilton maar 'een dom blondje' was. Toch had zij hier zelf geen enkele moeite mee: "Mensen die mij niet kennen onderschatten mij wel vaker".

"Ik speelde dat personage uit 'The Simple Life' behoorlijk lang, maar ik heb het zelf altijd heerlijk gevonden om onderschat te worden. Ik vind het namelijk geweldig om mensen ongelijk te bewijzen. Ik ben geen domme blondine, maar ik kan gewoon heel goed doen alsof".

Op dit moment werkt de actrice aan de film China Game, waarin ze een van de hoofdrollen voor haar rekening zal nemen.

NieuwsFilm

meest populair