Ook deze 2 films krijgen erotische film op Netflix niet klein

Ook deze 2 films krijgen erotische film op Netflix niet klein

En de Top 10 is weer twee nieuwe films rijker.

Nog steeds zien we dat 365 Days: This Day bovenaan de Netflix Top 10 staat. De zeer zwak ontvangen erotische film staan ondertussen alweer een week bovenaan de lijst.

Ook twee nieuwe releases op de veel bekeken streamer weten de tweede 365 Days niet van zijn plek te krijgen. We hebben het dan over de Spaanse komedie Amor de madre en de alweer wat gedateerde Amerikaanse komedie This Is the End.

Amor de madre nieuw op #5
Deze komedie, ook bekend onder de titel Honeymoon With My Mother komt van regisseur Paco Caballero. Nadat José Luis voor het altaar is gedumpt, gaat moeder Mari Carmen met hem mee op wat zijn huwelijksreis had moeten worden. Wat zou er dan mis kunnen gaan?



This Is the End nieuw op #10
This Is the End uit 2013 is een apocalyptische komedie over een groep acteurs die in het huis van James Franco terechtkomen gedurende het einde van de wereld. De cast bestaat uit Rogen, Franco, Jay Baruchel, Jonah Hill, Aziz Ansari, Rihanna, Paul Rudd, Danny McBride, Emma Watson, Michael Cera, Craig Robinson en vele anderen. Ze spelen allemaal zichzelf en ze reageren allemaal op hun eigen manier op het feit dat de wereld aan het vergaan is.



NieuwsFilm

meest populair