Rachel Zegler kan de enorme druk i.v.m. grote rollen als 'Snow White' bijna niet aan

Rachel Zegler kan de enorme druk i.v.m. grote rollen als 'Snow White' bijna niet aan

De jonge actrice heeft moeite met alle kritiek en torenhoge verwachtingen.

Rachel Zegler heeft de laatste jaren twee hele grote filmrollen weten te bemachtigen. De actrice wist namelijk hoge ogen te gooien in West Side Story en speelt ook Sneeuwwitje in de nieuwe Disney-film, maar toch is het lang niet altijd even makkelijk.

Tijdens een recent interview liet de actrice namelijk weten behoorlijk onder druk gestaan te hebben en nog steeds is het soms wel lastig. Op 17-jarige leeftijd wist Zegler de rol van Maria in Spielbergs West Side Story te bemachtigen. Nu kruipt ze dus ook in de huid van de wereldberoemde Snow White.

Lastig
Zo zegt de actrice: "Ik was eigenlijk nog niet zo'n hele grote naam, maar ik merkte dat daar plotsklaps verandering in kwam toen ik werd aangekondigd als Sneeuwwitje. In een keer moest ik in de schoenen stappen van dit iconische personage. Ik dacht meteen eraan hoe lastig dit zou gaan worden..."

"Ik weet dat het onvermijdelijk is dat ik vergeleken ga worden met Natalie Wood (de originele Sneeuwwitje) en zelfs met een tweedimensionale cartoon. Iedereen was meteen in rep en roer toen ik werd aangekondigd als de nieuwe Sneeuwwitje. Ergens kan ik het wel begrijpen, aangezien Sneeuwwitje héél veel heeft betekent voor animatiefilms en Disney in een keer op de kaart zette. Toch sta ik wel wat onder druk".

Kritiek
Heel erg gek is dit niet. Lang niet iedereen zag het namelijk zitten dat Zegler Sneeuwwitje zal spelen, aangezien ze niet wit is. Daardoor kreeg de actrice veel kritiek te verduren. Ondanks het feit dat de Zegler hier moeilijk mee had, is ze de laatste jaren wel echt uitgegroeid tot een bekende Hollywood naam. Ook zal ze te zien zijn in de superheldenfilm Shazam! Fury of the Gods.

NieuwsFilm

meest populair