'Avatar 2' gaat je omver blazen volgens de cast

'Avatar 2' gaat je omver blazen volgens de cast

Sam Worthington vertelt over de film.

13 jaar nadat James Cameron zijn eigen box office records brak met het debuut van de film Avatar, brengt de filmmaker een vervolg naar het witte doek: Avatar: The Way of the Water.

Dat is de eerste van vier geplande vervolgen. De film Avatar: The Way of the Water moet in december dan eindelijk in de bioscoop te zien zijn. En met nog een krappe acht maanden tot de release te gaan, komt de marketing nu eindelijk op gang.

Avatar: The Way of the Water
Volgens acteur Sam Worthington, die een van de hoofdrollen heeft in Avatar: The Way of the Water, is de film het wachten meer dan waard.

"Toen ik de eerste maakte, was ik 30 jaar oud," begon Worthington. "En nu de tweede uit gaat komen, ben ik tegen de vijftig. In de eerste film zat ik in een rolstoel en tegen de tijd dat ik de vierde of vijfde maak, zit ik misschien wel echt in een rolstoel!"

"Het is geweldig om onderdeel te zijn van zo'n geweldige familie en zo lang betrokken te kunnen zijn. Jim is een enorm loyale man en houdt dezelfde mensen aan boord. Ik maak maar een klein deel van dat geheel uit. Er zit een groot creatief team achter en van wat ik gezien heb, gaat het je omver blazen en is het buitengewoon wat ze gemaakt hebben."

NieuwsFilm

meest populair