3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds vorige maand een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Annabelle: Creation (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Talitha Bateman, Lulu Wilson, Stephanie Sigman, e.a.
Twaalf jaar na de dood van zijn dochtertje biedt een poppenmaker onderdak aan een non en zes meisjes uit een gesloten weeshuis. Een vreemde door hem gemaakte pop betekent het begin van een nachtmerrie. De pop, genaamd Annabelle, blijkt namelijk bezeten te zijn en iedereen is een mogelijk doelwit.

The Departed (2006)
Bekijk de afbeelding Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, e.a.
De jonge agent Billy Costigan gaat undercover bij de beruchte maffiabaas Costello. Ondertussen werkt crimineel Colin Sullivan zich als rat binnen bij de politie. Beiden raken steeds meer verstikt in hun dubbelleven. Wanneer beide partijen ontdekken dat er een mol in hun midden is, moeten Costigan en Sullivan elkaars identiteit zo snel mogelijk zien te achterhalen om hun eigen leven te beschermen.

Teen Titans GO! To the Movies (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath en Peter Rida Michail | Cast: Scott Menville, Greg Cipes, Tara Strong, e.a.
De Teen Titans voelen zich buitengesloten van de superheldenfilmrage. Teamcaptain Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen: het is tijd dat de Teen Titans een eigen Hollywoodfilm krijgen. Superschurk Slade gooit echter roet in het eten. Hij wist de groep drastisch te misleiden en is er nu op uit om de macht op aarde over te nemen.



Lees ook:





NieuwsFilm

meest populair