Camila Cabello komt kletsnat uit het zwembad op Insta-foto

Camila Cabello komt kletsnat uit het zwembad op Insta-foto

De acterende zangeres is blij.

Voor wie de Insta van Camila Cabello bijhoudt weet dat de Cubaans-Amerikaanse zangeres dol is op feestjes en zomerse foto's. Nu ook weer. We zien haar namelijk aa de rand van het zwembad hangen.

De in Cojímar, Havana geboren Camila ken je mogelijk van hits als 'Havana', 'Señorita' en 'Liar' en de laatste jaren weet ze ook steeds vaker nummers op te namen met grote namen, zoals Travis Scott, Young Thug, Ed Sheeran en Cardi B.

En dan acteert ze ook nog. Verleden jaar was ze namelijk te zien in Cinderella, de musicalfilmuitvoering van het bekende sprookje. De film werd wat mild ontvangen, maar zou wel erg goed zijn bekeken op streamingdienst Prime Video.

In het zwembad op Insta
Haar nieuwste nummer heet 'Bam bam' en deze nam ze op met Ed Sheeran. De zangeres meldt dat het nummer nu op plaats vijf staat in de wereldwijde hitlijsten. Het nummer wordt door velen gezien als een van de zomerhits van 2022.

Op de foto zien we Camila n panterbikini over de rand van het zwembad hangen. Wat die foto exact met het liedje te maken heeft, wordt niet duidelijk.


De foto van de 24-jarige Camila Cabello zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair