3 toch erg rare rollen die Daniel Radcliffe speelde na 'Harry Potter'

3 toch erg rare rollen die Daniel Radcliffe speelde na 'Harry Potter'

Radcliffe speelde al in heel wat uiteenlopende films.

Velen kennen de acteur Daniel Radcliffe vooral van zijn titelrol in de acht Harry Potter-films die tussen 2001 en 2011 verschenen. Daarna was de acteur in heel wat uiteenlopende films te zien.

Hieronder de drie merkwaardigste rollen die hij speelde in overigens vermakelijke films. We zien hem over een tijdje als Weird Al Yankovic. Toch ook weer een erg opvallende rol.

3. Miles Lee Harris in Guns Akimbo (2019)

Regie: Jason Lei Howden | Ook met: Samara Weaving, Rhys Darby, Josh Robert Thompson, Ned Dennehy, Ken Thomas, Natasha Liu Bordizzo, Grant Bowler, J. David Hinze, Colin Moy



Terwijl hij nog hopeloos verliefd is op zijn ex Nova slijt Miles zijn dagen met een uitzichtloze baan als videogame-ontwikkelaar. Zijn alledaagse bestaan wordt abrupt verstoord wanneer hij aangemeld staat op een illegale website die personen verplicht laat meevechten in een spel op leven en dood. De gruwelijkheden worden live uitgezonden en massaal bekeken door fanatiekelingen.

2. Ig in Horns (2013)

Regie: Alexandre Aja | Hoofdrollen: Juno Temple, Heather Graham, David Morse, James Remar, Max Minghella, Joe Anderson, Kathleen Quinlan



Ig Perrish rouwt om zijn vermoorde vriendin. Op een dag wordt hij wakker met uit zijn hoofd groeiende hoorns die hem de kracht geven mensen hun zonden op te laten biechten en toe te laten geven aan zelfzuchtige daden. Dat komt hem goed uit in zijn zoektocht naar wat er precies is gebeurd met zijn vriendin.

1. Manny in Swiss Army Man (2016)

Regie: Dan Kwan en Daniel Scheinert | Ook met: Mary Elizabeth Winstead, Paul Dano, Richard Gross, Marika Casteel, Aaron Marshall, Timothy Eulich, Andy Hull, Antonia Ribero.



Een man zonder hoop verdwaalt in de wildernis en wordt daar vrienden met het dode lichaam van een mens. De twee zullen samen een surrealistische reis ondernemen die hen weer terug naar de bewoonde wereld gidst.

NieuwsFilm

meest populair