Ster Karen Gillan geeft update over 'Jumanji 4'

Ster Karen Gillan geeft update over 'Jumanji 4'

Komt er wel een vervolg op Jumanji: The Next Level?

Je zou verwachten dat Sony Pictures razendsnel een tweede vervolg zou maken op Jumanji: Welcome to the Jungle uit 2017, een vervolgreboot van Jumanji uit 1995. Toch gaat het allemaal niet zo snel.

Al een aantal keer waren er berichten dat er schot in de zaak zou zitten, maar het gaat toch langzamer dan menig fan zou wensen. Dit wordt onderstreept door actrice Karen Gillan die meldt dat ze nog niets over deel vier heeft gehoord.

"Ik weet het niet. Ik denk dat we nog een film gaan maken, maar de vraag is wanneer. Dat weet nog niemand," was in gesprek met The Hollywood Reporter de duidelijke update van actrice Gillan die in de films de rol speelt van de avatar Ruby Roundhouse.

Jumanji uiteindelijk onvermijdelijk
De kans is groot dat - mede door corona - de agenda's van de sterren nog niet bij elkaar te brengen zijn. Ook Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Nick Jonas hebben rollen in de twee recente films van regisseur Jake Kasdan.

Jumanji: Welcome to the Jungle en Jumanji: The Next Level brachten gezamenlijk bijna $1,8 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair