Kijktip: 3 films die je absoluut in de bioscoop moet kijken

Kijktip: 3 films die je absoluut in de bioscoop moet kijken

Voor wie genoeg heeft van streaming.

Momenteel draaien er weer een aantal geweldige films in de bioscopen. FilmTotaal heeft vandaag drie films voor je uitgezocht die je absoluut op het grote doek zou moeten bekijken.

Sonic 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
Nadat Dr. Robotnik dankzij zijn nieuwe partner Knuckles weet te ontsnappen van de paddenstoelenplaneet, besluiten ze samen op zoek te gaan naar een speciale smaragd die de kracht heeft om de gehele beschaving te vernietigen. Aan Sonic en zijn nieuwe vriend Tails om zich te bewijzen als echte helden en de twee te stoppen.

Morbius (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Espinosa | Cast: Jared Leto, Matt Smith, Tyrese Gibson, e.a.
Biochemicus Michael Morbius is ernstig ziek en lijdt aan een zeldzame bloedaandoening. In een ultieme poging zichzelf te genezen, besluit hij zich te onderwerpen aan een experimentele behandeling. Deze gaat echter mis, waardoor hij verandert in een vampier met superkrachten. Hij besluit deze te benutten om het kwaad te bestrijden.

Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Tati Gabrielle, e.a.
Nate Drake nam op jonge leeftijd afscheid van zijn oudere broer Sam, die hem alles leerde over verborgen schatten. Vandaag de dag werkt hij als barman in Berlijn, waar hij wordt gerekruteerd door schattenjager Victor Sullivan. Samen gaan ze op avontuur om twee eeuwenoude vermiste schepen op te sporen die vol met goud zouden zitten. Ze worden echter gedwarsboomd door een rijke concurrent.



Liever thuis iets kijken?



NieuwsFilm

meest populair