Meerdere varianten van Wanda Maximoff in 'Doctor Strange 2'

Meerdere varianten van Wanda Maximoff in 'Doctor Strange 2'

Doctor Strange in the Multiverse of Madness lijkt echt madness te worden.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-regisseur Sam Raimi meldt dat we meerdere versies van Wanda Maximoff mogen verwachten in de film.

Raimi sprak met Fandango over de aankomende bioscoopfilm, die in de loop van mei te zien zou moeten zijn. De regisseur bevestigde tijdens het gesprek dat er meerdere Wanda's zitten in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Meerdere Wanda's
Natuurlijk wilde Raimi niet ingaan op het verhaal dat er een Zombie Wanda komt, maar hij maakte in elk geval duidelijk dat er verschillende varianten in zitten. Dat zat al in lijn der verwachtingen, want de film draait ook om meerdere versies van Doctor Strange.

Zo bezien zou het ook vreemd zijn geweest als Doctor Strange in the Multiverse of Madness niet meerdere versies van Wanda zou bevatten.

Raimi aan het woord:

"Ja, deze film is een reis in het multiversum. Dus je gaat meerdere varianten van Benedict Cumberbatch als Doctor Strange en zelfs van Lizzie Olsen als Wanda Maximoff zien," begon Raimi.

"Dus, de acteurs moeten dat spelen. Dat was voor hen best een uitdaging, maar wel erg leuk om te regisseren en te zien hoe zij andere versies van zichzelf spelen."

NieuwsFilm

meest populair