Daisy Ridley keert na 6 jaar terug op Instagram met speciaal kamerjas kiekje

Daisy Ridley keert na 6 jaar terug op Instagram met speciaal kamerjas kiekje

De 'Star Wars'-actrice zei nooit meer terug te keren, maar heeft zich dus toch bedacht.

Enkele jaren geleden werd Daisy Ridley in een keer wereldberoemd. In 2015 wist de actrice, destijds 22 jaar oud, de hoofdrol te bemachtigen in de nieuwe Star Wars-trilogie. Ze had echter best veel moeite met alle aandacht en besloot dan ook sociale media achter zich te laten. Nu, bijna 6 jaar later, keert ze terug.

Sinds deze week is Ridley weer terug op sociale media en post dan ook weer de nodige bizarre en grappige kiekjes, zoals deze twee hieronder. Zo schrijft de actrice bij een van de foto's: "Ik ontwaak uit mijn sociale media winterslaap en zit weer vol energie. Ik ben klaar voor het jaar dat ik mijn 'Year of Yes' noem (de naam van mijn thee)."



Dus toch wel
Hoewel de foto's binnen enkele uren meteen duizenden keren werden 'geliked', vinden sommige mensen het ook wel vreemd dat Ridley weer op Instagram zit. Nog geen jaar geleden liet zij zich negatief uit over de sociale media-gigant.

"Het lukt me om mijn persoonlijke leven te scheiden van mijn carrière" zei Ridley nog tijdens een interview in 2021. "Ik denk dat het feit dat ik niet op sociale media zit daarbij ook behoorlijk helpt. Als je alleen al naar de statistieken kijkt zie je dat behoorlijk veel mensen last hebben van angststoornissen vanwege sociale media".

"Ik heb zelf ook de nodige vrienden die echt verslaafd zijn aan hun telefoon, maar ondanks het feit dat zij kampen met zware angstgevoelens, kunnen ze geen afstand nemen van hun mobieltje. Ik wil niet terugkeren naar sociale media. Soms denk ik er wel aan, maar nee, de waarheid is dat ik niet opnieuw te zien zal zijn op Instagram en andere soortgelijke websites".

De actrice lijkt zich toch bedacht te hebben. Onderstaande foto's zijn daar wel bewijs van.



NieuwsFilm

meest populair