Mel Gibson wil duidelijk zijn vingers niet branden aan Will Smiths beruchte Oscarmoment

Mel Gibson wil duidelijk zijn vingers niet branden aan Will Smiths beruchte Oscarmoment

Zijn interview wordt meteen gestopt.

Sinds de Oscaruitreikingen is Will Smith 'hot news'. Dit komt niet omdat de acteur (eindelijk) zijn eerste Oscar won, maar juist om de mep die hij Chris Rock verkocht nadat de komiek een grapje maakte over Smiths vrouw, Jada Pinkett-Smith. De nodige bekendheden laten weten wat ze hiervan denken, maar Mel Gibson hoort hier niet bij.

Beroemde acteurs als Johnny Depp, Kevin Spacey en Gibson zelf, moeten de consequenties dragen voor hun (vermeende) misdragingen. Sinds Smith Rock een klap verkocht, wordt er ook veel gesproken over wat de gevolgen voor hem zullen zijn. Meerdere projecten van de acteur zijn al stopgezet, maar Gibson gaat niet zeggen of dit wel of niet goed is.

Probleempje
De 66-jarige Gibson is nu weer betrokken bij de nodige filmprojecten en hoewel hij al een hele mooie carrière achter de rug heeft, heeft hij ook een wat minder goede fase meegemaakt. In Hollywood kwam de acteur, na de nodige controversiële uitspraken, op 'de zwarte lijst' te staan en was hij dus een lange tijd niet langer welkom.

Hij wist echter weer een comeback te maken met de sterk onthaalde oorlogsfilm Hacksaw Ridge in 2016. Sindsdien is Gibson weer druk bezig, maar oppassen doet hij zeker. Toen hem tijdens een recent interview werd gevraagd naar Will Smith, was het duidelijk dat de acteur er niet op wilde reageren. Zijn manager liet dan ook snel weten dat het interview gedaan was.

Interview
In het onderstaande filmpje heeft Gibson het over een van zijn nieuwe projecten, Father Stu, wanneer hem wordt gevraagd over hét Oscarmoment. Zo zegt Fox News reporter Jesse Watters: "Jij begrijpt het waarschijnlijk beter dan veel mensen, als we naar je carrière kijken. Ik vraag me dus af wat zou zijn gebeurt, als jij degene was die Chris Rock gemept zou hebben? Zou je dan ook dezelfde manier behandelt worden als Will Smith nu?"

Gibson lacht het weg en schudt zijn hoofd, maar geeft geen antwoord. De manager/publicist van Gibson schiet de acteur te hulp en maakt abrupt een einde aan het interview: "Hallo Jesse, wij zijn door onze tijd heen!" Wanneer Watters het toch nog eens probeert, krijgt hij hetzelfde antwoord te horen. De clip is hieronder terug te zien (vanaf 4:40)



NieuwsFilm

meest populair