Matthew McConaughey sloeg $14,5 miljoen af om van imago af te komen

Matthew McConaughey sloeg $14,5 miljoen af om van imago af te komen

De acteur zagen we jaren geleden vooral in een bepaald type film.

Tegenwoordig kennen we acteur Matthew McConaughey van films als Dallas Buyers Club, The Wolf of Wall Street, Interstellar en The Beach Bum. Daarvoor zagen we hem vooral in een bepaald type film: romantische komedies.

Voor 2011, toen hij te zien was in de misdaadthriller The Lincoln Lawyer speelde McConaughey in heel wat typische romkoms. Denk maar aan How to Lose a Guy in 10 Days, The Wedding Planner, Failure to Launch en Ghosts of Girlfriends Past.

Miljoenen om van het imago af te komen
Na de laatstgenoemde romkom besloot de acteur het anders aan te pakken. Hij weigerde nog om in romkoms te spelen, ondanks dat hij dankbaar is dat hij die kans eerder kreeg. Hij moest zelfs 14,5 miljoen afslaan om zijn droom te verwezenlijken.

"Er kwam een bod van acht miljoen dollar voor zo'n film, ik zei: 'Nee, dank je.' Ze kwamen terug met 10 miljoen, ik zei: 'Nee, dank je.' Ze kwamen terug op 12,5 miljoen," vertelde McConaughey aan TikTok-interviewer Gary Vaynerchuk.

De volgende film van McConaughey is niet bekend. Zijn laatste wapenfeit is het inspreken van Buster Moon in Sing 2. Zijn laatste filmrol had hij in The Gentlemen.

@garyvee

Not all of us are MM but many of us are looking to make decisions and at times we have tough ones!

♬ original sound - Gary Vaynerchuk


NieuwsFilm

meest populair