De Master of the Mystic Arts en Scarlet Witch op posters 'Doctor Strange 2'

De Master of the Mystic Arts en Scarlet Witch op posters 'Doctor Strange 2'

De twee grote Marvel-figuren krijgen eigen affiches.

Waar de series op Disney+ de focus gaan leggen op nieuwe personages in het Marvel Cinematic Universe richten de films zich dit jaar op drie grote personages, namelijk Doctor Strange, Thor en Black Panther.

Het mag bekend zijn dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness de eerstvolgende film in de franchise is en naast de Master of the Mystic Arts zien we uiteraard ook Scarlet Witch.

Deze personages van respectievelijk Benedict Cumberbatch en Elizabeth Olsen hebben nu hun eigen personageposters gekregen, in de week dat de tickets in de States in de verkoop gaan.

Doctor Strange van Benedict Cumberbatch
Strange heeft tot op heden een belangrijke rol in de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe. Naar zijn Multiversum-avontuur werd al gehint in de animatieserie What If...? en hij had een belangrijk aandeel in Spider-Man: No Way Home.

Bekijk de afbeelding
Scarlet Witch van Elizabeth Olsen
het personage Wanda Maximoff trapte de vierde fase van het MCU af in de serie WandaVision. Ze werd in die serie eindelijk de Scarlet Witch. In de tweede Doctor Strange-film gaan we zien wat deze Marvel-heks voor krachten heeft.

Bekijk de afbeelding
Sam Raimi's Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat op 4 mei in première in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair