De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Crush (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luis Prieto | Cast: Cameron Monaghan, Lilly Krug, Frank Grillo, e.a.
Chris vergaarde op jonge leeftijd een enorm vermogen met zijn tech-onderneming. Hij was echter minder succesvol in de liefde en zag zijn relatie stranden. Op een dag ontmoet hij Sky, een even charmante als mysterieuze verschijning. Chris neemt haar al snel mee naar zijn afgelegen villa. De twee bouwen een bijzondere band op. Maar dan krijgt hun relatie een afschuwelijke wending.

The Ice Road (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Hensleigh | Cast: Liam Neeson, Benjamin Walker, Laurence Fishburne, e.a.
In het afgelegen noorden van Canada stort een diamantmijn in. Mike, die veel ervaring heeft als chauffeur op gladde wegen, wordt ingehuurd om de hierop volgende reddingsmissie te begeleiden. Voordat ze de wanhopige mijnwerkers kunnen redden, moeten hij en zijn team een bevroren meer over zien te steken. Dit maakt de missie ook voor hen levensgevaarlijk.

The Rhythm Section (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reed Morano | Cast: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown, e.a.
Drie jaar geleden verloor Stephanie Patrick haar familie bij een vliegtuigcrash. Sindsdien gaat het erg slecht met haar. Een journalist ontdekt dat de crash geen ongeluk was en wordt vervolgens vermoord. Patrick is vastberaden om de waarheid te achterhalen en de verantwoordelijken op te sporen. Daarvoor betreedt ze het duistere doolhof van internationale spionage.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair