De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Bubble (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Judd Apatow | Cast: Karen Gillan, Iris Apatow, Fred Armisen, e.a.
Midden in de coronapandemie vertrekt een groep acteurs naar een afgesloten filmset om daar het zesde deel van een succesvolle dino-blockbusterfranchise op te nemen. De cast bestaat onder meer uit de onzekere Carol, diva Lauren, TikTok-beroemdheid Krystal en knettergekke Dieter. Tijdens het draaien van de film moeten de sterren de ene na de andere tegenslag zien te verwerken.

Captain Nova (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maurice Trouwborst | Cast: Kika van den Vijver, Anniek Pheifer, Marouane Meftah, e.a.
2050. De aarde is na een desastreuze milieuramp veranderd in een onleefbare woestijn. Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om deze te voorkomen. Er is alleen een klein probleem: door de tijdreis is ze weer in een twaalfjarig meisje veranderd. Ze merkt al snel dat niemand haar boodschap hierdoor serieus neemt. Behalve Nas, die Nova graag wil helpen met haar geheime missie.

The Founder (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Lee Hancock | Cast: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch, e.a.
De gebroeders McDonald's zijn echte pioniers. In een klein stadje runnen de twee een hamburgertent. Als de niet zo succesvolle, maar opportunistische verkoper Ray Kroc langskomt, ziet hij direct goudgeld in hun zaak. Kroc probeert de broers ervan te overtuigen dat zij hun zaak uit moeten bouwen tot wereldwijde fastfoodketen. De rest is geschiedenis.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair