3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Lion King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: JD McCrary, Chiwetel Ejifor, Beyoncé, e.a.
Leeuw Simba, ooit de nieuwe koning van de savanne, werd verjaagd door zijn gemene oom Scar en groeide op in de jungle onder de hoede van stokstaartje Timon en wrattenzwijn Pumbaa. Wanneer hij wordt herenigd met zijn jeugdvriendin Nala, die een verontrustende boodschap voor hem heeft, besluit Simba terug te keren om een einde te maken aan de tirannie van Scar.

Death on the Nile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, e.a.
De steenrijke, pasgetrouwde Linnet en Simon Doyle zijn samen met hun bonte gezelschap op huwelijksreis in Egypte. Daar maken ze onder meer een minicruise over de Nijl. De sfeer raak echter flink bedorven wanneer er een dode wordt aangetroffen. Aan meesterspeurder Hercule Poirot, die ook aanwezig is op de boot, om de zaak op te lossen. En daarbij blijkt elke gast een mogelijke verdachte.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a.
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair