DC en Warner Bros. vinden weer een opvallend project: 'Wonder Twins'

DC en Warner Bros. vinden weer een opvallend project: 'Wonder Twins'

Wonder Twins komt naar de filmfranchise.

DC voegt steeds maar nieuwe en opvallende films toe aan zijn plannen. Blockbusters worden nu ofwel voor de bioscoop gemaakt, of voor een exclusieve release op streamingdienst HBO Max.

Een van de nieuwste toevoegingen is Wonder Twins. Die werd vorige maand al onthuld als een project voor Adam Sztykiel als schrijver en regisseur. Nu horen we meer details over Wonder Twins.

Wonder Twins-project
That Hashtag Show meldt dat de opnames van Wonder Twins al op 5 juli van start gaan. Ook zijn er wat nieuwe details.

Zo horen we over de personages die zich bij de superheldentweeling Zan en Jayna voegen. Het gaat dan onder meer om de kamergenoot van Jayna, een jongedame van achttien genaamd Kenzie. Er wordt gezocht naar een Australische actrice voor die rol. Kenzie is iemand die verliefd is op Zan.

Verder horen we over de mogelijke schurken: Pils en Vinka. Zij zijn een zeventienjarige tweeling die gezamenlijk lopen en praten en matchende outfits dragen. Ze zouden van die types zijn waar je de kriebels van krijgt als je ze ziet. Zij zouden op een missie zijn gestuurd om Jayna en Zan te vermoorden.

Wonder Twins volgt de buitenaardse tweeling Zan en Jayna, afkomstig van de planeet Exxor. Zan kan in verschillende vormen van water veranderen en Jayna in elk mogelijk personage. Samen bestrijden ze het kwaad, wat ze soms alleen doen en soms samen met helden als de Justice League. En ze hebben een sidekick: een aapje genaamd Gleek.

NieuwsFilm

meest populair