Slecht nieuws over 'Joker'-vervolg met Joaquin Phoenix

Slecht nieuws over 'Joker'-vervolg met Joaquin Phoenix

Todd Phillips is nog altijd bezig met het ontwikkelen van de film.

Vorig jaar was The Batman in de bioscoop te zien, een gloednieuwe film die ons voorstelde aan een nieuwe Joker. Intussen wachten we op het vervolg op Todd Phillips' Joker (2019).

Een nieuw bericht wijst erop dat het nog wel even kan duren voordat we die film te zien krijgen. De film zou namelijk tegen een nieuwe hobbel aangelopen zijn, waardoor de release nog wel even op zich laat wachten.

Joker-vervolg
De site The Ankler stelt dat er vertraging is rond het scenario van Joker 2. Het is niet duidelijk wat het probleem precies is, maar Phillips - die de film ook schrijft - zou nog geen scenario hebben afgerond.

De opnames zouden op zijn vroegst pas in 2023 van start kunnen gaan. Wat dat betekent voor de release is niet zeker, maar het kan goed dat die tot ergens in de loop van 2024 op zich laat wachten.

Joker was een heel opvallende DC-film, die als oorsprongsverhaal voor Joaquin Phoenix' Arthur Fleck diende. Hij wordt langzaamaan gek en verwordt tot een crimineel meesterbrein dat zorgt voor een anarchistische revolutie die culmineert in de dood van Martha en Thomas Wayne in de jaren tachtig.

Het is een Elseworlds-film, die zich ook afspeelt in een ander universum dan het DCEu en de film The Batman.

NieuwsFilm

meest populair