Jada Pinkett Smith reageert met cryptisch bericht na Oscar-incident Smith vs Rock

Jada Pinkett Smith reageert met cryptisch bericht na Oscar-incident Smith vs Rock

Heel erg duidelijk is het nog niet.

Eigenlijk lijkt het niemand echt uit te maken wie dit jaar de Oscars heeft gewonnen. Alle aandacht gaat namelijk uit naar het fysieke voorval tussen Chris Rock en Will Smith. Laatstgenoemde sloeg de komiek vol in zijn gezicht nadat Rock een grapje over Jada Pinkett Smith maakte. Zij laat nu, voor het eerst sinds het incident, van zich horen.

Tijdens de uitreiking van de Oscars afgelopen maandagnacht sloeg Smith Rock in zijn gezicht, nadat die een grap had gemaakt over het kale hoofd van Jada. Zij lijdt namelijk aan de haarziekte alopecia en is daarom sinds enige tijd kaal. Hoewel Smith in de eerste instantie er wel om leek te kunnen lachen, stond hij enkele seconden later op het podium en viel hij Rock aan.

Onacceptabel
Later die avond won Smith zijn eerste Oscar voor zijn rol in King Richard. Ondanks het feit dat hij zich hier toen niet verontschuldigde, deed hij dat maandag wel door zijn excuses aan te bieden. Zo schreef hij het volgende op sociale media.

"Geweld is in welke vorm dan ook giftig en destructief. Het gedrag dat ik tijdens de Academy Awards heb vertoond is onacceptabel en niet te vergeven. Grappen die over mij worden gemaakt horen bij mijn werk, maar een grap die over Jada's medische conditie gemaakt werd ging me te ver en daardoor reageerde ik emotioneel". Nu laat ook zijn vrouw van zich horen.

Bericht
Dit doet ze op enigszins cryptische wijze, met het onderstaande bericht, waar enkel en alleen in staat: "Dit is de tijd om te genezen, en ik ben er klaar voor". De actrice laat verdere uitleg in het bijschrift achterwege. Bekijk het originele bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair