Let op: HBO Max deal vervalt bijna, straks ga je het gewone tarief betalen

Let op: HBO Max deal vervalt bijna, straks ga je het gewone tarief betalen

Als je voor 31 maart een abonnement neemt krijg je fikse korting.

HBO Max is sinds begin deze maand beschikbaar in Nederland. Tot 31 maart geldt nog een prima aanbieding voor de streamingdienst, als je een nieuw abonnement afsluit. Daarna ga je de gewone prijs betalen.

De streamingdienst HBO Max moet het opnemen tegen onder meer Disney+, Netflix en Prime Video. Om die strijd goed aan te gaan en een vliegende start te maken in ons land, heeft Warner Bros. besloten een fikse korting te bieden in de eerste paar weken na de lancering.

HBO Max-abonnement
Als je straks een abonnement neemt op HBO Max, ga je 5,99 euro per maand betalen voor het 'basis' abonnement. Het 'standaard' abonnement kost dan 7,99 euro per maand. Sluit je nu een abonnement af, levert je dat 'levenslang' 50 procent korting op.

Concreet moet je dan voor 31 maart een abonnement nemen op de streamingdienst. Voor het basisabonnement betaal je dan maandelijks 2,99 euro en voor standaard 3,99 euro per maand. Daarmee is de streamingdienst goedkoper dan bijvoorbeeld Netflix en Disney+ en iets duurder (in de standaardvorm) dan Prime Video).

Overigens betekent dit niet dat de prijzen niet kunnen stijgen. HBO Max kan net als andere streamingdiensten duurder worden, en verrekent dan ook de korting.

NieuwsFilm

meest populair