Spannende thriller met Megan Fox binnenkort op Netflix

Spannende thriller met Megan Fox binnenkort op Netflix

Sterk ontvangen en in april op de streamingdienst.

Verleden jaar verscheen de film Till Death al op het Nederlandse witte doek. De thriller van regisseur S.K. Dale en met vooral Megan Fox werd goed ontvangen door de critici en binnenkort kun je de film op Netflix kijken.

Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op een opvallend sterk ontvangen. Na 39 opgenomen recensies staat de thriller namelijk op een prima 90 procent. Het publiek kijkt er toch anders naar, gezien de 55 procent als audience score.

Vanaf 6 april op het puntje van je stoel
"Met dank aan S.K. Dale's inventieve regie en Megan Fox' geëngageerde optreden zal Till Death de kijker van alles behalve het puntje van hun stoel scheiden," is de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Naast Fox zie je ook Eoin Macken als Mark, Callan Mulvey als Bobby Ray, Jack Roth als Jimmy en Aml Ameen als Tom. Hieronder de trailer voor Till Death[, vanaf 6 april te zien op Netflix.


In Till Death verrast Emma door haar man Mark voor hun huwelijksjubileum. In een afgelegen vakantiehuis aan het meer lijkt Mark er alles aan te willen doen om hun slechte relatie nieuw leven in te blazen, maar Emma is niet op haar gemak.

De volgende morgen wordt haar ergste nachtmerrie waarheid. Mark is dood en Emma zit, volledig geïsoleerd en in barre winterse kou, aan hem vastgeketend. Ze blijkt het doelwit te zijn van een ingenieus wraakplan dat met de minuut meer sinister wordt.

NieuwsFilm

meest populair