De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Ice Road (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Hensleigh | Cast: Liam Neeson, Benjamin Walker, Laurence Fishburne, e.a.
In het afgelegen noorden van Canada stort een diamantmijn in. Mike, die veel ervaring heeft als chauffeur op gladde wegen, wordt ingehuurd om de hierop volgende reddingsmissie te begeleiden. Voordat ze de wanhopige mijnwerkers kunnen redden, moeten hij en zijn team een bevroren meer over zien te steken. Dit maakt de missie ook voor hen levensgevaarlijk.

The Auschwitz Report (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Bebjak | Cast: Noel Czuczor, Peter Ondrejicka, Florian Panzner, e.a.
Freddy en Walter, twee jonge Slowaakse joden, weten te ontsnappen uit Auschwitz met een rapport over de massavernietigingen in het concentratiekamp. Ze hopen dat dit stuitende bewijs zal leiden tot een gericht bombardement. Uitgemergeld en verzwakt proberen ze door de bergen Slowakije te bereiken.

The Adam Project (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a.
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair