De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a.
Een groep scholieren probeert uit verveling een oude videogame uit en belandt letterlijk in de wereld van die game. Daarin verschijnen ze als volwassen avatars en moeten ze - om ooit nog terug te kunnen keren - een magisch juweel vinden en brengen naar een jaguarstandbeeld dat midden in de jungle staat. Het blijkt een missie vol gevaar, spanning en tegenslagen.

The Auschwitz Report (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Bebjak | Cast: Noel Czuczor, Peter Ondrejicka, Florian Panzner, e.a.
Freddy en Walter, twee jonge Slowaakse joden, weten te ontsnappen uit Auschwitz met een rapport over de massavernietigingen in het concentratiekamp. Ze hopen dat dit stuitende bewijs zal leiden tot een gericht bombardement. Uitgemergeld en verzwakt proberen ze door de bergen Slowakije te bereiken.

The Ice Road (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Hensleigh | Cast: Liam Neeson, Benjamin Walker, Laurence Fishburne, e.a.
In het afgelegen noorden van Canada stort een diamantmijn in. Mike, die veel ervaring heeft als chauffeur op gladde wegen, wordt ingehuurd om de hierop volgende reddingsmissie te begeleiden. Voordat ze de wanhopige mijnwerkers kunnen redden, moeten hij en zijn team een bevroren meer over zien te steken. Dit maakt de missie ook voor hen levensgevaarlijk.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair