3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds deze maand een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Zack Snyder's Justice League (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher, e.a.
Na de dood van Superman, is de aarde kwetsbaarder dan ooit. Batman bundelt zijn krachten met Wonder Woman om een nieuw team superhelden te werven en de wereld te beschermen tegen de buitenaardse schurk Steppenwolf, die op zoek is naar drie magische kubussen om een missie voor een nog grotere dreiging te volbrengen.

Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a.
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.

It (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a.
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een mensvretende helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair