3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Lady Bird (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a.
Christine, die zichzelf Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Haar vader is werkloos, haar moeder hijgt behoorlijk in haar nek. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.

First Man (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, e.a.
Astronaut Neil Armstrong traint tien jaar lang voor de ruimtevlucht van zijn leven en bereidt zich voor om als eerste mens voet op de maan te zetten. De aanloop naar die uiteindelijk succesvolle missie verloopt moeizaam. De ene naar de andere testvlucht mislukt en de weerstand onder de bevolking tegen het peperdure NASA-programma wordt alsmaar groter.

The Big Short (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, e.a.
Hedgefondsmanager Michael Burry ontdekt dat de huizenmarkt op instorten staat. Samen met Jared Vennett en Mark Baum begint hij tegen de huizenmarkt te wedden. Hoewel iedereen hen voor gek verklaart, blijken de sluwe opportunisten toch gelijk te hebben: de mannen worden multimiljonair op het moment dat de wereld in een grote financiële crisis belandt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair