Eerste foto kannibalenfilm met 'Dune'-ster Timothée Chalamet

Eerste foto kannibalenfilm met 'Dune'-ster Timothée Chalamet

En het wordt een bioscoopfilm ipv een streamingrelease.

Binnenkort verschijnt er een nieuwe film van het duo Timothée Chalamet en Luca Guadagnino. Ze leverden een aantal jaar geleden nog de succesvolle film Call Me By Your Name op. Hieronder nieuwe details over de release én een eerste foto.

Via Deadline wordt duidelijk dat Bones and All door MGM overgenomen is van Amazon Studios. Dit is een van de eerste gevolgen van de aanstaande definitieve overname van MGM door Amazon. De film wordt dus geen streamingfilm, maar een bioscoopfilm.

Hieronder zie je een eerste stijlvolle still uit de film. En deze ademt de stijl van Guadagnino als we de sterren Chalamet en Taylor Russell (Lost in Space) zien staan in een uitgebreid landschap, overschaduwd door een enorm pak wolken.

Kannibalenfilm vol liefde
Hoewel de film kannibalisme bevat, is het vooral een liefdesverhaal tussen de personages van Russell en Chalamet. Het zijn twee jonge mensen die zich vervreemd voelen van de samenleving en samen een reis van 1.000 mijl door Amerika maken, waarbij ze onderweg de duistere geheimen uit hun verleden onthullen.

Naast Chalamet en Russell zijn er rollen voor Mark Rylance (Bridge of Spies), André Holland (Moonlight), Jessica Harper (Suspiria, 1977), Michael Stuhlbarg (Call Me By Your Name), David Gordon-Green (regisseur Halloween uit 2018), Francesca Scorsese (We Are Who We Are) en Chloë Sevigny (Big Love).

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair