3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

War of the Worlds (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto, e.a.
Havenmedewerker Ray Ferrier is vervreemd van zijn twee kinderen en leidt nu maar een eenvoudig leven. Maar wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens in de vorm van gigantische driepoten, verandert alles. Ferrier zet alles op alles om zijn kinderen in veiligheid te brengen terwijl de aliens alles en iedereen op hun pad vernietigen.

No Country For Old Men (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethan en Joel Coen | Cast: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, e.a.
Llewelyn Moss, een nietsvermoedende jager die heeft gediend in Vietnam, stuit in de Texaanse woestijn op het bloederige resultaat van een misgelopen drugsdeal en een koffer vol geld. Hij neemt de koffer mee en wordt daardoor al snel achternagezeten door een zeer gedreven huurmoordenaar en een doorgewinterde sheriff.

Annie (1982)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Huston | Cast: Aileen Quinn, Albert Finney, Carol Burnett, e.a.
Annie, een meisje met kenmerkend rood krulhaar, droomt van een leven buiten het nare weeshuis waar zij woont. Ze doet meerdere pogingen om te ontsnappen, maar wordt keer op keer betrapt door de directrice. Op een dag wordt Annie uitgekozen door een beroemde miljonair om een week met hem door te brengen. Hoewel diens motieven onzuiver zijn, ontwikkelen de twee al snel een bijzondere band.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair