3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

King Richard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, e.a. | Te zien op: HBO Max
De achterstandswijk Compton, Los Angeles. Richard Williams is de vader van de tennissende zussen Venus en Serena. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil zijn dochters trainen tot het hoogste niveau. Daarvoor zet hij soms onconventionele methodes in. Uiteindelijk groeien Venus en Serena uit tot twee van de beste tennissters ter wereld.

Eternals (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, e.a. | Te zien op: Disney+
De door de Celestials gecreëerde Eternals worden naar de aarde gestuurd om de planeet te beschermen tegen de Deviants, monsters die een bedreiging vormen voor de ontwikkeling van het leven. Duizenden jaren nadat de Eternals dachten deze wezens verslagen te hebben, keren ze op mysterieuze wijze terug. De helden moeten zich dan ook opnieuw verzamelen om de mensheid te redden.

Elysium (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neill Blomkamp | Cast: Matt Damon, Jodie Foster, Alice Braga, e.a. | Te zien op: Netflix
2154. De allerrijksten wonen in paradijselijke ruimteschip dat uit is gerust met de modernste technologie. De aarde is hevig in verval geraakt en haar bewoners leven een armoedig bestaan. Voormalig autodief Max is voorbestemd om een revolutie te leiden van aardbewoners die evengoed de ruimte in willen. Defensieminister Rhodes doet er echter alles aan om deze met harde hand te onderdrukken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair