3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Upgrade (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, e.a.
Automonteur Grey Trace verliest zijn vrouw Asha bij een gewelddadige overval en raakt zelf ernstig verlamd. Hoewel Trace niet zoveel gelooft in technologie, laat hij een experimentele chip bij zichzelf implanteren om de controle over zijn lichaam terug te krijgen. Met deze kunstmatige intelligentie begint hij aan een wraaktocht: hij moet en zal de moordenaars van zijn vrouw uitschakelen.

The Old Guard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, e.a.
Andy geeft leiding aan een kwartet onsterfelijke huurlingen. Al millennia zet dit minileger zich onder de radar in voor een betere wereld. Maar net wanneer ze een nieuwe onsterfelijke ontdekken, dreigt hun geheim uit te komen en moeten ze vechten voor hun voortbestaan. Een directeur van een farmaceutisch bedrijf wil namelijk met de strijders experimenteren om een levensverlengend medicijn te ontwikkelen.

Venom (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a.
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair