Chris Hemsworth deelt beelden van gigantisch 'Extraction 2'-gevecht

Chris Hemsworth deelt beelden van gigantisch 'Extraction 2'-gevecht

Het vervolg van de grote Netflix-hit uit 2020.

Chris Hemsworth is natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Thor in het MCU, maar de spierbundel heeft ook al heel wat andere keren in actiefilms geschitterd. In 2020 was hij nog te zien in de Netflix-hit Extraction en nu wordt er duidelijk weer hard gewerkt aan het vervolg!

Hoewel het er in de eerste instantie op lijkt Hemsworths personage Tyler Rake op het einde van Extraction lijkt te sneuvelen na een bruut gevecht, overleeft hij het dus toch, want het is al een tijdje bekend dat hij terugkeert in dezelfde rol.

Opnieuw
Niet alleen Hemsworth keer terug voor de sequel. Sam Hargrave, voorheen een bekende stunt-coördinator maar vandaag de dag voornamelijk actief als regisseur, maakte het eerste deel, maar neemt ook de regie van het tweede deel voor zijn rekening. Het script van het vervolg werd ook, net zoals de eerste keer, geschreven door Joe Russo.

Er is echter nog niet veel bekend over het verhaal, al zei Hemsworth wel al eerder dat er nóg meer actie in Extraction 2 zit. Ook liet de geliefde acteur weten dat er grotere en extremere stunts in het vervolg zitten dan in het origineel en met het onderstaande videootje laat hij dat weer eens zien.

Groot gevecht
In het filmpje zien we Hemsworth in een gevangenis waar een rel uitbreekt waarbij tientallen mensen met elkaar op de vuist gaan. De acteur laat zich er kort maar krachtig over uit: "Gewoon een normale dag op Extraction 2!" Bekijk de beelden hieronder.



Wanneer de film precies te zien zal zijn is vooralsnog niet bekend, maar de verwachting is dat de keiharde actiefilm later dit jaar ergens op Netflix uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair