Emily Ratajkowski in krappe bikini op Insta-foto's

Emily Ratajkowski in krappe bikini op Insta-foto's

Het topmodel maakt weer eens even reclame voor haar eigen kledinglijn.

Emily Ratajkowski kreeg vorig jaar haar eerste kindje, maar binnen enkele weken zag het topmodel er weer fantastisch uit. Heel erg gek is dit niet, aangezien de nodige wereldberoemde merken graag met Ratajkowski samen willen werken. Begrijpelijk, want ze ziet er dan ook fantastisch uit, iets wat ze nu weer eens opnieuw duidelijk maakt.

Ratajkowski werd in 2013 in een keer beroemd toen ze te zien was in Blurred Lines van Robin Thicke. Vreemd is dit niet, aangezien ze naakt in de clip te zien was. Toch heeft ze er absoluut geen goede herinneringen aan overgehouden, aangezien Thicke zijn handen niet kon thuishouden...

Carriere
Toch heeft de clip haar carrière flink geholpen. Zo wist meerdere rolletjes te bemachtigen in grote films, zoals o.a. van Gone Girl en Welcome Home, maar ze is toch voornamelijk actief als model.

Ook heeft ze haar eigen kledinglijn, genaamd Inamorata. Ratajkowski wist meerder bekende modellen, zoals o.a. Hailey Bieber, te strikken voor haar campagne, maar eigenlijk heeft ze niet echt andere mensen nodig aangezien ze duidelijk zelf heel goed haar eigen bikini's kan promoten.

Kiekjes
Gisteren kwam de 30-jarige schoonheid namelijk weer eens met meerdere foto's waarin ze pronkt met haar nieuwe en ietwat krappe bikini.

Zien hoe Emily eruit ziet in haar nieuwe bikini? Check de foto's dan hier op haar Instagram.

NieuwsFilm

meest populair