De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Black Crab (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Berg | Cast: Noomi Rapace, Jakob Oftebro, Erik Enge, e.a.
De planeet is door oorlog en klimaatverandering haast compleet verwoest. Zes soldaten worden vanwege hun uitmuntende schaatskunsten geselecteerd voor een speciale missie. Ze krijgen de opdracht om over het ijs achter de vijandelijke linies twee kokers af te leven. De inhoud daarvan zou weleens het einde van de oorlog kunnen betekenen.

The Adam Project (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a.
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.

Rescued by Ruby (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Katt Shea | Cast: Grant Gustin, Scott Wolf, Kaylay Zander, e.a.
Politieagent Dan droomt van een baan bij de hondenbrigade van een speciale elite-eenheid. Hij wordt echter telkens afgewezen. Wanneer hij stuit op de energieke asielhond Ruby, besluit hij een nieuwe kans te wagen door haar te gaan trainen. Ruby blijkt slim te zijn, maar is ook redelijk onhandelbaar. Toch weet Dan van geen opgeven en zet alles op alles om zijn droom waar te maken



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair